About the brand

      TAG HEUER

  "Swiss precision"

brillen & zonnebrillen

visit website…

Tag Heuer

Tag Heuer 

U kent Tag Heuer wellicht van de horloges of u heeft de naam weleens voorbij zien komen tijdens een belangrijk inter-nationaal sportevenement. Het merk staat voor sportieve luxe en de brillen passen naadloos in dat concept. Het zijn kwalitatieve hoogwaardige brillen met een mooie vormgeving en een uitstekende pasvorm. 
Er is onder de naam 'Sport Vision' echter ook een verzameling zonnebrillen gecreëerd, waarbij gebruik is gemaakt van hightech materialen. Tag Heuer heeft zichzelf de verplichting opgelegd om ergonomisch perfecte monturen te maken die in elke situatie comfort bieden. Het resultaat zijn elegante sportieve brillen.
Optiek Cuyx - Tag Heuer Zenith
Optiek Cuyx - Kimi Räikkönen Formula 1Ferrari rijder Kimi Räikkönen is geassocieerd met
TAG Heuer om sport vision bekender te maken en mee te helpen ontwikkelen.

Als grote fan van zonnebrillen toonde Kimi Räikkönen meteen veel interesse en startte hij meteen zijn samenwerking met TAG Heuer voor de ontwikkeling van een specifieke brillenlijn geïnspireerd door auto racing en zijn passie voor snelheid en haarscherp design. Kimi Räikkönen koos voor de Tag Heuer "Zenith" zonnebrillen met automatisch aanpasbare titanium veren die met een onbreekbaar masker zijn gecombineerd. Zo verenigd hij meteen lichtgewicht, aërodynamica, optimaal comfort en een trendy stijl.

Tag Heuer nachtbril (http://www.zita.be/lifestyle/gadgets/246_tag-heuer-nachtzicht-bril.html)
Wanneer we 's avonds in het donker rijden is ons zicht minder goed. Hiervoor ontwikkelde Tag Heuer een speciale bril. Oorspronkelijk was deze bril ontwikkeld voor autorijders in de 24 uren van Le Mans, maar binnenkort zal hij ook voor iedereen te koop zijn. De glazen filteren het licht zodanig dat de contrasten versterkt worden en de lichtsterkte optimaal behouden blijft. Een speciale behandeling van de glazen zorgt ervoor dat weerspiegelingen en lichtflitsen gefilterd worden en een helder zicht gegarandeerd is.